top of page

CORONA NIEUWS

Aangezien het Coronavirus zich momenteel over Nederland verspreidt en het van belang is dat wij dit met zijn allen proberen tegen te gaan, al zal besmetting voor de meesten van ons weinig problemen opleveren,wil ik jullie verzoeken niet naar de praktijk te komen wanneer je last hebt van verkoudheidsklachten zoals niezen, loopneus, keelpijn, koorts, hoesten of benauwdheid.

 

We kunnen de sessie dan doen via videobellen (is beveiligd via Zoom of Signal). Uiteraard kunnen we ook zonder klachten, uit voorzorg een sessie doen via videobellen (of telefoon) of de behandeling uitstellen tot de griepgolf in remissie is. Afspraken verzetten kan uiteraard ook, het geeft niet als dit last minute is.

 

Tenslotte willen wij je vragen wanneer je naar de praktijk komt om op tijd te komen en niet te vroeg zodat je niet in de wachtruimte hoeft te zitten. Kom op de afgesproken tijd en wacht desnoods even in de auto als je te vroeg bent. Mocht je je comfortabeler voelen naar de praktijklocatie in Kortenhoef te komen in plaats van Amsterdam dan kan ik daar rekening mee houden. 

In deze periode zullen wij geen koffie, thee of water aanbieden dus neem je eigen flesje water mee.

 

Als je angstig wordt van de berichtgeving, is er een kans de emotielading te onderzoeken, vertrouw vooral ook op de helende krachten in je lichaam! Ik ben bereikbaar als je hier hulp bij nodig hebt.

 

Op deze manier proberen wij jullie te kunnen blijven helpen én de verspreiding van het Corona virus tegen te gaan!

 

Mochten er vragen zijn neem dan contact met de praktijk op.

 

Groet, Heleen Posthumus

bottom of page