top of page
Vinkje.png

persoonlijke benadering

Vinkje.png

korte wachttijden

Vinkje.png

alle zorgverzekeraars

Vinkje.png

online & avond beschikbaar

DESKUNDIGEN

Omdat we bij De Gooische Praktijk ingesteld zijn om jou te helpen bij alle levensvragen en – situaties die jij hebt meegemaakt of tegenkomt willen we je een breed scala aan ondersteuning en kracht meegeven om jou klaar te maken voor het leven dat jij wil! 

 

Als praktijkhouder biedt Heleen jou alle kennis en ervaring die jij nodig hebt. Op een verbindende wijze maakt zij kennis met jou en jouw hulpvragen. Met haar ervaring als Psychotherapeut kan zij jou daadkrachtig en op persoonlijke wijze helpen bij een goede richting.

 

Als mediator MfN heeft zij bovendien sinds 2016 een praktijk voor professionele mediation waarin zij gerelateerde relatieproblematieken en met name ouderschapszaken voor stellen ondersteunt, The Mediation Company. Op een onafhankelijk en deskundige basis is Heleen adviserend en oplossend voor stellen die vast zitten of onderkennen dat een scheiding zonder emoties de juiste oplossing is. Heleen werkt voor De Rechtbank Amsterdam en Utrecht.

ADVOCAAT

Aan het kantoor is een advocaat verbonden die, waar nodig, de juridische kaders en borging van afspraken toets en met partijen ook de fiscale kaders en varianten kan toelichten. De advocaat kan, indien noodzakelijk, ook aanwezig zijn bij de sessies.

 

PEAK PERFORMANCE

Wil jij het beste uit jezelf halen? Wil je alert zijn, creatief, effectief en productief? Dat kan! Door de conditie van de hersenen te verbeteren helpen we onze cliënten “mentaal fit” te worden met revolutionaire technieken. De veerkracht en flexibiliteit van je brein herstellen, waardoor je effectiever en efficiënter functioneert en rust, focus, en vitaliteit ervaart. Je voelt je letterlijk weer in balans!

 

Neurofeedback training is een actieve methode om de hersenen op eigen kracht te veranderen. In een rustfase van 35 minuten waarin je ontspannen naar muziek luistert worden middels electroden je hersengolven gemeten en gecorrigeerd. Een wetenschappelijk bewezen techniek die opzienbarende resultaten geeft!

 

Onderdeel van onze praktijk is een LAB lounge waarin we je graag ontvangen, uitleg geven en kennis kunnen laten maken met deze nieuwe techniek. Onze LAB collega, Robert Alexander, legt je graag verder de mogelijkheden uit. www.brain-lab.com

ONZE PRAKTIJKEN

Vestigingen 1.png

KORTENHOEF  /  AMSTERDAM

Vestigingen 2.png

KORTENHOEF  /  AMSTERDAM

bottom of page